Installation

Vi på JPP-Parabol & Antennservice har mångårig Satellitvana och kan erbjuda kreativa lösningar under olika omständigheter – både geografiska och hur ditt hus ser ut. Vi utför monteringar och installationer av olika slag varje dag och är övertygade om att vi kan hjälpa dig. Tack vare företagets breda sortiment och våra medarbetares höga kompetens, kan vi erbjuda dig service av högsta kvalitet.

Allente

Vi utför även service på husbilar.

Jpp utför installation, montering och justering.

 1. Installationen av din digitala mottagare och/eller marksändare gör vi på snabbt och effektivt.
 2. Vi packar upp, kopplar in och söker fram kanalerna.
 3. Vi monterar med snygga kabeldragningar din Parabolen just där du behöver, i balkong, på tak och alla andra tänkbara ställen.
 4. Har du redan en parabol, så felsöker, justerar och reglerar din Parabol så att den fungerar minst lika bra som innan.
 5. Vi gör gärna en totalinstallation tillsammans med din paraboll/antenn och ditt hemmabiosystem, hemelektronik, digitaltv, digitalboxar, HD-Tv, Hi-Fi och radio för att allt ska fungera som en bra enhet.
 6. Installationer av TV-apparater med tillbehör.
 7. Försäljning av paraboler, antenner och TV-apparater med tillbehör.
 8. Inställning av utländska positioner Astra, Hotbird och de flesta andra satelliter
 9. Allente installationer
 10. Viasat installationer
 11. Canal Digital installationer
 12. Husbil-Husvagen installationer
 13. Boxer installationer
 14. Nätverks installationer
 15. Wifi felsökning
 16. Mobil internet installationer
 17. Mobilt bredband

Hembesök

Innan beställning kan vi gärna göra hembesök för att kontrollera om det är möjligt att uppföra en Parabol på det stället som du vill ha parabolen. Går inte det så ger vi dig gärna ett alternav placering Varje besök kostar Från 595 kr men vid köp av paket samt montering från JPP-Parabol & Antennservice dras 50-100% av från totalkostnaden. Hembesöket blir då helt eller delvis gratis.

För bokning eller frågor

Kontakta oss på 042-544 55 eller 070-794 41 08 för en personlig kontakt eller på mailadress: jens@jpp-parabol.com Vi är självklart CANT-auktoriserade (Centrala antennföreningen), vilket kräver kompetens och ansvarstagande. Alla våra tekniker har BMF-auktorisation (Bredbandiga multifunktionsnät för fastigheter).

cant3