Parabolservice och antennservice

Vi arbetar med all teknik inom ljud och bild, vilket innebär att vi arbetar med paraboler, antenner, tv och TVns alla tillbehör som exempelvis DVD, Blu-ray m.m, vilket innebär att vi ser till att all din utrustning fungerar väl tillsammans och väl tillsammans med din parabol eller antenn. Jpp´s installerar med godkända Auktoriserade instrument och ser till att alla delar från parabol till TV passar ihop och fungerar bra tillsammans. JPP´s Parabol och Antennservice omfattar parabolinställningar, antennservice och radioservice.

Vilket kanalpaket och vilken Kanalbolag ska jag välja?

Genom oss kan du få tips och råd om olika kanalpaket och bra rådgivning om vilket paket som är bäst för just dig och ditt/era behov och önskemål om kanaler, varken mer eller mindre.

Får du problem med din parabol eller antenn så kommer vi ut och felsöker.

Ring eller maila vår tekniker så kommer han ut till er snarast för felsökning, om TVn är svart. Där efter åtgärdar han felet på plats om det är möjligt. Är det mindre störande fel så kommer han ut till er efter överenskommelsen tid.

Felsökning

Vår tekniker går igenom er utrustning. Genom sin långa erfarenhet och bra instrument felsöker han snabbt upp vilka fel som finns och byter ut felaktiga delar för att ni ska kunna få igång er TV igen. Han brukar också passa på att justera övrig utrustning för att optimera er TV-utrustning och övriga tillbehör.

Vi utför följande service

  1. Byte och felsökning på paraboler och antenner samt parabolservice och antennservice.
  2. Inställning av utländska positioner.
  3. Byte och felsökning av hemmabiosystem, hemelektronik, digitaltv, digitalboxar, HD-Tv, Hi-Fi och radio.
  4. Service av centralanläggningar.
  5. Service av BMF-nät
  6. Service och reperationer av TV-apparater med tillbehör.
  7. Service och reperationer av Wifi
  8. Service av mobilt internet

Vi utför service i Helsingborg och hela Nordvästra Skåne.
Och Domsten, laröd, viken, Hittarp,Höganäs, Jonstorp, Ängelholm, Munka-ljungby,Östraljungby, Klippan, Örkelljunga, Ramlösa, Råå, Landskrona, Gantofta,Mörarp,Åstorp, Kvidinge, Nyvång, Bjuv, Billesholm, Ekeby

1-5-13-16 Grader Spes

assistant

Personlig kontakt

Ring oss, vi är här för att hjälpa dig.

070-794 41 08