JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Bli kund

Det är enkelt att bli kund hos oss på JPP. Oavsett om du behöver en tekniker eller om du önskar beställa ditt kanalpaket med fullsservice från oss.

Boka tekniker
Fr. 0 kr

Priset för hembesök börjar från 695 kr, men vid beställning av både paket och montering från JPP-Parabol & Antennservice reduceras denna kostnad i vissa fall med 50-100%. Det innebär att ditt hembesök kan bli helt eller delvis kostnadsfritt beroende på den slutgiltiga beställningen. Kontakta oss för att få ditt pris!

  • Installationer, service, helhetslösningar
  • TV, bredband, mobilt bredband, paraboler och antenner

Beställ kanalpaket

JPP erbjuder kanalpaket från Boxer och Allente. Läs mer om våra operatörer och beställ kanalpaket genom att klicka dig vidare till önskad operatör.

Boxer

Som återförsäljare av Boxer erbjuder vi deras dynamiska utbud med över 70 kanaler, både abonnemangs- och fria kanaler, vilket garanterar en mångfald av underhållning. Genom vårt samarbete med Boxer kan vi skapa flexibla och anpassade TV-paket, från det grundläggande TV Standard till det omfattande TV Premium Sport Stor. Oavsett om du är intresserad av sport, film, serier eller ett brett TV-utbud, har vi ett paket som passar dina önskemål. Ta del av Boxers fantastiska utbud och låt oss hjälpa dig hitta det perfekta TV-paketet för dig.

Allente

JPP Parabol är en auktoriserad installatör åt Allente (tidigare Canal Digital och Viasat). Vi erbjuder installation av satellit- och fibertv, samt konfiguration av streaminglösningar. Vi är dedikerade till att erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kund, oavsett om det gäller service eller en fullständig parabolinstallation. Med Allentes omfattande utbud av högkvalitativ underhållning, som omfattar allt från de senaste filmerna och TV-serierna till ett brett utbud av TV-kanaler, finns mycket innehåll för alla smaker.