JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Nätverk

I dagens digitala värld är en stabil och pålitlig internetanslutning inte bara en bekvämlighet – det är en nödvändighet. Hos JPP förstår vi detta behov djupt och engagerar oss i att erbjuda högkvalitativa nätverkslösningar som uppfyller dagens krav på snabbhet, tillförlitlighet och säkerhet. Våra tjänster inom bredband och mobilt bredband är skräddarsydda för att möta de unika behoven hos våra kunder – från enskilda hushåll till stora företag.

Bredband

Många stöter på utmaningar när de installerar fiber eller nätverk i sitt hem. Vi löser dessa problem effektivt. Våra tekniker utför noggranna analyser av hastighet och nätverksfunktioner för att säkerställa att allt fungerar felfritt. Vi installerar och konfigurerar accesspunkter och routrar, skapar säkra wifi-gästnät och erbjuder helhetslösningar för nätverk och IPTV, anpassade för både små och stora uppdrag. Med JPP säkrar du ett pålitligt och högpresterande nätverk i ditt hem.

Mobilt bredband

Vi erbjuder mobilt bredband och telefoni för optimal täckning inomhus – i din villa, på företaget, i butiken eller i industrilokaler. Många upplever idag svaga eller obefintliga signaler inomhus, men med vår godkända utrustning kan du förbättra telefon- och datasignaler markant. Vi hjälper till med alla formaliteter, från operatörsmedgivande till PTS-godkännande. Våra lösningar inkluderar externa antenner för en förstärkt och stabil anslutning, vilket gör stor skillnad i användarupplevelsen.

IPTV

Upplev en värld av underhållning med våra skräddarsydda IPTV-tjänster, designade för att passa dina unika behov. Vi erbjuder pålitlig och högkvalitativ streaming med stöd från de främsta nätverksoperatörerna. Oavsett om det gäller installation av nätverksjack eller valet av rätt IPTV-digitalbox, är vårt team här för att garantera en sömlös och njutbar TV-upplevelse.

Vanliga frågor om nätverk, bredband och mobilt bredband

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vad gör ni när ni besöker mig för att hantera ett nätverksproblem?

Våra nätverkstekniker mäter upp hastigheten och andra nätverksparametrar för att sedan genomföra nödvändiga åtgärder, som att montera en accesspunkt eller en router, för att optimera ditt nätverk.

Erbjuder ni säkra nätverkslösningar?

Ja, vi skapar säkra nätverk inklusive wifi-gästnät för både små och stora projekt, för både nätverk och IPTV.

Kan ni hjälpa till med installation av IPTV?
Ja, vi installerar IPTV och har erfarenhet av nätverksinstallationer som krävs för optimal funktion med din valda nätverksoperatör. Vi arbetar med alla stora operatörer och kan hjälpa dig välja rätt utrustning för dina behov.
Kan ni erbjuda rut-avdrag?
Ja, vi erbjuder rut-avdrag. Vi drar av 50% av arbetskostnaden för tjänster som utförs i ditt hem.
Erbjuder ni lösningar för dålig signalstyrka inomhus?
Ja, vi erbjuder lösningar för att förbättra telefon- och datasignaler inomhus. Vår utrustning är godkänd av alla operatörer, och vi hjälper dig genom hela processen från att få medgivande från operatören till godkännande från PTS.
Hur effektiv är er utrustning för förbättrad signal?

Enligt kundrecensioner ökar hastigheten för datatrafik med 3-4 gånger och talkvaliteten förbättras märkbart när vår utrustning, som PS-2200, används.

Vilka typer av nätverksinstallationer erbjuder ni?
Vi erbjuder installation av CAT6-kabel, och vi hjälper till med valet av rätt utrustning, som telefoner och routrar. Vi tillhandahåller helhetslösningar för datanät baserade på dina önskemål och krav, inklusive uttag, switchar och nätverksval.