JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Operatörer

För att möta de skiftande behoven inom TV-underhållning, samarbetar vi med ledande aktörerna Allente (tidigare Canal Digital och Viasat) och Boxer. Vår expertis sträcker sig över parabol-, fiber- och digital-TV-lösningar, där vi erbjuder personligt anpassade råd och hjälp att välja rätt kanalpaket. Vi siktar på att hitta den perfekta balansen som matchar just dina behov och önskemål.

Boxer

Som återförsäljare av Boxer erbjuder vi deras dynamiska utbud med över 70 kanaler, både abonnemangs- och fria kanaler, vilket garanterar en mångfald av underhållning. Genom vårt samarbete med Boxer kan vi skapa flexibla och anpassade TV-paket, från det grundläggande TV Standard till det omfattande TV Premium Sport Stor. Oavsett om du är intresserad av sport, film, serier eller ett brett TV-utbud, har vi ett paket som passar dina önskemål. Ta del av Boxers fantastiska utbud och låt oss hjälpa dig hitta det perfekta TV-paketet för dig.

Allente

JPP Parabol är en auktoriserad installatör åt Allente (tidigare Canal Digital och Viasat). Vi erbjuder installation av satellit- och fibertv, samt konfiguration av streaminglösningar. Vi är dedikerade till att erbjuda skräddarsydda lösningar för varje kund, oavsett om det gäller service eller en fullständig parabolinstallation. Med Allentes omfattande utbud av högkvalitativ underhållning, som omfattar allt från de senaste filmerna och TV-serierna till ett brett utbud av TV-kanaler, finns mycket innehåll för alla smaker.

Kanallistor

Här har vi samlat våra kanallistor för parabol-tv respektive fiber-tv. När det gäller parabol-tv är det olika kanallistor beroende på vilken box du har. Men endast små skillnader skiljer listorna åt, i huvudsak beroende på tekniska förutsättningar.

Kanallista fiber-tv

Denna kanallista gäller för alla kunder med fiber-tv från och med 6 april:
Kanallista fiber-tv

Kanallista parabol-tv

Kanallista parabol-tv fd Canal Digital-kunder och nya Allente-kunder
Gäller tv-boxarna OnePlace, Allente 1, HD-box Smart, HD-box OnDemand och HD-box 500 GB

Kanallista parabol-tv fd Viasat-kunder
Gäller Ultra HD-boxar från Samsung och Prime, samt övriga Viasat-boxar