JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Allente

JPP Parabol, auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat), specialiserar sig på installation av satellit- och fibertv samt streamingkonfigurationer. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar anpassade efter varje kunds unika behov, från enkel service till fullständig parabolinstallation. Med Allentes breda utbud av högkvalitativa filmer, TV-serier och kanaler, erbjuder vi underhållning för alla smaker.

TV-paket via fiber

Vårt TV-paket via fiber är det perfekta valet för dig som är ansluten till det öppna stadsnätet. Detta paket är speciellt utformat för att tillgodose behoven hos moderna tittare som efterfrågar både högkvalitativ bild och ett brett utbud av kanaler. Med detta paket ingår en UHD-box (Ultra High Definition) som ger dig tillgång till kristallklar bildkvalitet och en förstklassig tittarupplevelse. JPP Parabol är en auktoriserad installatör för Allente, vilket säkerställer att all din utrustning är korrekt inställd och optimerad för bästa möjliga prestanda.

TV-paket via parabol

Vårt TV-paket via parabol är det ultimata valet för dig som söker ett driftsäkert och högkvalitativt sätt att ta emot TV. Detta paket garanterar ljud och bild i toppklass, vilket förvandlar varje tittarstund till en extraordinär upplevelse. I paketet ingår allt du behöver för att komma igång: en högkvalitativ parabolantenn, en UHD-box (Ultra High Definition) som levererar enastående bildkvalitet och en professionell installation utförd av vårt erfarna team. JPP Parabol är en auktoriserad installatör för Allente, vilket säkerställer att all din utrustning är korrekt inställd.

Kanallistor

Här har vi samlat våra kanallistor för parabol-tv respektive fiber-tv. När det gäller parabol-tv är det olika kanallistor beroende på vilken box du har. Men endast små skillnader skiljer listorna åt, i huvudsak beroende på tekniska förutsättningar.

Kanallista fiber-tv

Denna kanallista gäller för alla kunder med fiber-tv från och med 3 januari 2024:
Kanallista fiber-tv

Kanallista parabol-tv

Kanallista parabol-tv fd Canal Digital-kunder och nya Allente-kunder
Gäller tv-boxarna OnePlace, Allente 1, HD-box Smart, HD-box OnDemand och HD-box 500 GB

Kanallista parabol-tv fd Viasat-kunder
Gäller Ultra HD-boxar från Samsung och Prime, samt övriga Viasat-boxar