JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Installation

På JPP-Parabol och antennservice stoltserar vi med vår gedigna erfarenhet inom satellitteknik och erbjuder skräddarsydda lösningar anpassade efter både din geografiska plats och ditt hems specifika förutsättningar. Vår dagliga verksamhet omfattar allt från expertinstallationer till noggranna monteringar, och vi är säkra på vår förmåga att möta dina behov. Med vårt omfattande utbud och vår djupa expertis garanterar vi service av högsta standard.

Hembesök

För att säkerställa att allt går som planerat erbjuder vi hembesök innan beställning. Under besöket utvärderar vi möjligheterna för att installera en parabol på din önskade plats. Om detta inte är möjligt, föreslår vi gärna alternativa platser. Priset för varje hembesök börjar från 695 kr, men vid beställning av både paket och montering från JPP-Parabol & Antennservice reduceras denna kostnad i vissa fall med 50-100%. Det innebär att ditt hembesök kan bli helt eller delvis kostnadsfritt beroende på den slutgiltiga beställningen.

Kundservice & support

Ring oss, vi är här för att hjälpa dig.
070-794 41 08

Installation, montering och justering med JPP Parabol

1.

Installation av digital mottagare/marksändare

Effektiv och professionell installation. Vi ser till att din digitala mottagare eller marksändare installeras snabbt och effektivt, för en problemfri upplevelse.

2.

Uppackning, inkoppling och kanalsökning

Vi utför en fullständig installation. Efter att ha packat upp och kopplat in din utrustning, söker vi fram kanalerna för att säkerställa att allt är klart för användning.
3.

Parabolmontering med snygga kabeldragningar

Vi monterar din parabol där du behöver den, vare sig det är på balkongen, taket, eller någon annan plats, med fokus på både estetik och funktionalitet.
4.

Felsökning och justering av befintliga paraboler

Vi optimerar din befintliga parabol. Om du redan har en parabol, ser vi till att den fungerar optimalt genom noggrann felsökning, justering och reglering.
5.

Totalinstallation av hemmabiosystem

Vi integrerar din parabol eller antenn med ditt hemmabiosystem, inklusive digital-TV, digitalboxar och Hi-Fi, för en enhetlig och effektiv hemunderhållningsupplevelse.
6.

Installation av TV-apparater och tillbehör

Vi erbjuder komplett service för din TV-setup genom professionell installation av TV-apparater och tillbehör, anpassad efter dina behov och önskemål.
7.

Försäljning och installation

Allt du behöver på ett ställe. Hos oss hittar du ett brett sortiment av paraboler, antenner och TV-apparater, komplett med expertinstallation.
8.

Inställning av satellitposter

Vi ställer in din parabol för att ta emot signaler från Astra, Hotbird och andra ledande satelliter, njut av ett brett utbud av kanaler från hela världen.
9.

Anpassade installationer

Vi specialiserar oss på att anpassa och installera parabol- och antennsystem. Exempelvis i husbil och husvagnar.

Kundservice & support

Ring oss, vi är här för att hjälpa dig.
070-794 41 08

Marknadsledande operatörer

JPP Parabol samarbetar med Allente (tidigare Canal Digital och Viasat) samt Boxer. Genom oss kan få du tips och råd om de olika kanalpaketen som Allente och Boxer erbjuder. Vi erbjuder rådgivning inom kanalpaket och hjälper dig att ta fram det kanalpaket som passar just dina behov och önskemål bäst.

JPP Parabol är auktoriserad installatör för Allente.

Vanliga frågor om parabol- och antenn

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vilket kanalpaket och vilken operatör ska jag välja?
Genom oss kan du få oberoende tips och råd om olika kanalpaket och bra rådgivning om vilket paket som är bäst för just dig och ditt/era behov och önskemål om kanaler.
Vilka behörigheter eller auktoriseringar har ni i ert uppdrag?

Våra tekniker har de certifieringar som krävs för uppdrag inom bredbandiga multifunktionsnät för fastigheter. Vi är självklart CANT-auktoriserade (Centrala antennföreningen), vilket kräver kompetens och ansvarstagande och vi innehar även BMF-auktorisation.

Vad innefattar er installationsservice för paraboler och antenner?

Vår installationsservice täcker allt från montering av parabolantennen till inställning av digitala mottagare och optimering av signalstyrka. Vi ser även till att all utrustning fungerar sömlöst tillsammans.

Kan ni hjälpa till med installation på speciella platser, som balkonger eller svårtillgängliga tak?
Ja, vi specialiserar oss på att erbjuda kreativa lösningar för installationer på utmanande platser som balkonger, tak och andra specifika områden. Vi utför exempelvis även service och installation på husbilar.
Erbjuder ni service och reparationer av befintliga parabol- och antennsystem?
Ja, vi erbjuder omfattande service och reparationer, inklusive felsökning, justering, och byte av komponenter för både paraboler och antenner.
Hur hanterar ni inställningar för utländska kanaler och satellitpositioner?
Vi har erfarenhet av att ställa in ett brett spektrum av utländska kanaler och satellitpositioner, och kan anpassa din installation för att möta dina specifika behov.
Vad gör jag om jag upplever problem med min TV-mottagning?

Kontakta oss om du har problem med din mottagning. Vårt team kommer ut för att diagnostisera och åtgärda problemet så att din TV-mottagning återställs till optimal funktion.

Kan ni integrera min parabol- och antenninstallation med mitt hemmabiosystem?
Absolut, vi kan integrera din parabol- och antenninstallation med ditt hemmabiosystem, digital-TV, HD-TV och andra relaterade enheter för en sömlös underhållningsupplevelse.
Hur snabbt kan ni utföra en installation eller service?

Vi är kända för att erbjuda snabb och tillgänglig service! Vår tidsram för installation och service beror på dina specifika behov och vår aktuella arbetsbelastning. Kontakta oss för en uppskattning baserad på dina individuella omständigheter.