JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Bredband

Vårt team av certifierade nätverkstekniker är experter på att diagnostisera och lösa nätverksrelaterade problem, från hastighetsbegränsningar till anslutningsfel, och garanterar optimal prestanda i hela din fastighet. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar baserade på en detaljerad analys av ditt nuvarande nätverk, inklusive professionell installation av accesspunkter och routrar för att säkerställa en sömlös och säker internetupplevelse. Vårt engagemang för säkerhet återspeglas i vår konfiguration av wifi-gästnät och fullständiga nätverkssystem, för ett större skydd mot digitala hot.

Hembesök

För att säkerställa att allt går som planerat erbjuder vi hembesök innan beställning. Under besöket utvärderar vi möjligheterna för att installera en parabol på din önskade plats. Om detta inte är möjligt, föreslår vi gärna alternativa platser. Priset för varje hembesök börjar från 595 kr, men vid beställning av både paket och montering från JPP-Parabol & Antennservice reduceras denna kostnad med 50-100%. Det innebär att ditt hembesök kan bli helt kostnadsfritt beroende på den slutgiltiga beställningen.

Kundservice & support

Ring oss, vi är här för att hjälpa dig.
070-794 41 08

Installation, montering och justering med JPP Parabol

1.

Installation av digital mottagare/marksändare

Effektiv och professionell installation. Vi ser till att din digitala mottagare eller marksändare installeras snabbt och effektivt, för en problemfri upplevelse.

2.

Uppackning, inkoppling och kanalsökning

Vi utför en fullständig installation. Efter att ha packat upp och kopplat in din utrustning, söker vi fram kanalerna för att säkerställa att allt är klart för användning.

3.

Parabolmontering med snygga kabeldragningar

Vi monterar din parabol där du behöver den, vare sig det är på balkongen, taket, eller någon annan plats, med fokus på både estetik och funktionalitet.

4.

Felsökning och justering av befintliga paraboler

Vi optimerar din befintliga parabol. Om du redan har en parabol, ser vi till att den fungerar optimalt genom noggrann felsökning, justering och reglering.

5.

Totalinstallation av hemmabiosystem

Vi integrerar din parabol eller antenn med ditt hemmabiosystem, inklusive digital-TV, digitalboxar och Hi-Fi, för en enhetlig och effektiv hemunderhållningsupplevelse.

6.

Installation av TV-apparater och tillbehör

Vi erbjuder komplett service för din TV-setup genom professionell installation av TV-apparater och tillbehör, anpassad efter dina behov och önskemål.

7.

Försäljning och installation

Allt du behöver på ett ställe. Hos oss hittar du ett brett sortiment av paraboler, antenner och TV-apparater, komplett med expertinstallation.

8.

Inställning av satellitposter

Vi ställer in din parabol för att ta emot signaler från Astra, Hotbird och andra ledande satelliter, njut av ett brett utbud av kanaler från hela världen.

9.

Anpassade installationer

Vi specialiserar oss på att anpassa och installera parabol- och antennsystem. Exempelvis i husbil och husvagnar.

Kundservice & support

Ring oss, vi är här för att hjälpa dig.
070-794 41 08

Marknadsledande operatörer

JPP Parabol samarbetar med Allente (tidigare Canal Digital och Viasat) samt Boxer. Genom oss kan få du tips och råd om de olika kanalpaketen som Allente och Boxer erbjuder. Vi erbjuder rådgivning inom kanalpaket och hjälper dig att ta fram det kanalpaket som passar just dina behov och önskemål bäst.

JPP Parabol är auktoriserad installatör för Allente.

Vanliga frågor om nätverk, bredband och mobilt bredband

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vad gör ni när ni besöker mig för att hantera ett nätverksproblem?

Våra nätverkstekniker mäter upp hastigheten och andra nätverksparametrar för att sedan genomföra nödvändiga åtgärder, som att montera en accesspunkt eller en router, för att optimera ditt nätverk.

Erbjuder ni säkra nätverkslösningar?

Ja, vi skapar säkra nätverk inklusive wifi-gästnät för både små och stora projekt, för både nätverk och IPTV.

Kan ni hjälpa till med installation av IPTV?
Ja, vi installerar IPTV och har erfarenhet av nätverksinstallationer som krävs för optimal funktion med din valda nätverksoperatör. Vi arbetar med alla stora operatörer och kan hjälpa dig välja rätt utrustning för dina behov.
Kan ni erbjuda rut-avdrag?
Ja, vi erbjuder rut-avdrag. Vi drar av 50% av arbetskostnaden för tjänster som utförs i ditt hem.
Erbjuder ni lösningar för dålig signalstyrka inomhus?
Ja, vi erbjuder lösningar för att förbättra telefon- och datasignaler inomhus. Vår utrustning är godkänd av alla operatörer, och vi hjälper dig genom hela processen från att få medgivande från operatören till godkännande från PTS.
Hur effektiv är er utrustning för förbättrad signal?

Enligt kundrecensioner ökar hastigheten för datatrafik med 3-4 gånger och talkvaliteten förbättras märkbart när vår utrustning, som PS-2200, används.

Vilka typer av nätverksinstallationer erbjuder ni?
Vi erbjuder installation av CAT6-kabel, och vi hjälper till med valet av rätt utrustning, som telefoner och routrar. Vi tillhandahåller helhetslösningar för datanät baserade på dina önskemål och krav, inklusive uttag, switchar och nätverksval.