JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Frågor om nätverk?

Söker du information om våra nätverkstjänster? Då har du kommit rätt. På denna sida har vi samlat de vanligaste frågorna vi får kring nätverk, bredband och mobilt bredband.

Kundservice & support

Ring oss, vi är här för att hjälpa dig.
070-794 41 08

Vanliga frågor om nätverk, bredband och mobilt bredband

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vad gör ni när ni besöker mig för att hantera ett nätverksproblem?

Våra nätverkstekniker mäter upp hastigheten och andra nätverksparametrar för att sedan genomföra nödvändiga åtgärder, som att montera en accesspunkt eller en router, för att optimera ditt nätverk.

Erbjuder ni säkra nätverkslösningar?

Ja, vi skapar säkra nätverk inklusive wifi-gästnät för både små och stora projekt, för både nätverk och IPTV.

Kan ni hjälpa till med installation av IPTV?
Ja, vi installerar IPTV och har erfarenhet av nätverksinstallationer som krävs för optimal funktion med din valda nätverksoperatör. Vi arbetar med alla stora operatörer och kan hjälpa dig välja rätt utrustning för dina behov.
Kan ni erbjuda rut-avdrag?
Ja, vi erbjuder rut-avdrag. Vi drar av 50% av arbetskostnaden för tjänster som utförs i ditt hem.
Erbjuder ni lösningar för dålig signalstyrka inomhus?
Ja, vi erbjuder lösningar för att förbättra telefon- och datasignaler inomhus. Vår utrustning är godkänd av alla operatörer, och vi hjälper dig genom hela processen från att få medgivande från operatören till godkännande från PTS.
Hur effektiv är er utrustning för förbättrad signal?

Enligt kundrecensioner ökar hastigheten för datatrafik med 3-4 gånger och talkvaliteten förbättras märkbart när vår utrustning, som PS-2200, används.

Vilka typer av nätverksinstallationer erbjuder ni?
Vi erbjuder installation av CAT6-kabel, och vi hjälper till med valet av rätt utrustning, som telefoner och routrar. Vi tillhandahåller helhetslösningar för datanät baserade på dina önskemål och krav, inklusive uttag, switchar och nätverksval.