JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Parabol- och antenn

Söker du information om parabol- och antenninstallationer? Då har du kommit rätt. På denna sida har vi samlat de vanligaste frågorna vi får kring parabol- och antenn.

Kundservice & support

Ring oss, vi är här för att hjälpa dig.
070-794 41 08

Vanliga frågor om parabol- och antenn

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vilket kanalpaket och vilken operatör ska jag välja?
Genom oss kan du få oberoende tips och råd om olika kanalpaket och bra rådgivning om vilket paket som är bäst för just dig och ditt/era behov och önskemål om kanaler.
Vilka behörigheter eller auktoriseringar har ni i ert uppdrag?

Våra tekniker har de certifieringar som krävs för uppdrag inom bredbandiga multifunktionsnät för fastigheter. Vi är självklart CANT-auktoriserade (Centrala antennföreningen), vilket kräver kompetens och ansvarstagande och vi innehar även BMF-auktorisation.

Vad innefattar er installationsservice för paraboler och antenner?

Vår installationsservice täcker allt från montering av parabolantennen till inställning av digitala mottagare och optimering av signalstyrka. Vi ser även till att all utrustning fungerar sömlöst tillsammans.

Kan ni hjälpa till med installation på speciella platser, som balkonger eller svårtillgängliga tak?
Ja, vi specialiserar oss på att erbjuda kreativa lösningar för installationer på utmanande platser som balkonger, tak och andra specifika områden. Vi utför exempelvis även service och installation på husbilar.
Erbjuder ni service och reparationer av befintliga parabol- och antennsystem?
Ja, vi erbjuder omfattande service och reparationer, inklusive felsökning, justering, och byte av komponenter för både paraboler och antenner.
Hur hanterar ni inställningar för utländska kanaler och satellitpositioner?
Vi har erfarenhet av att ställa in ett brett spektrum av utländska kanaler och satellitpositioner, och kan anpassa din installation för att möta dina specifika behov.
Vad gör jag om jag upplever problem med min TV-mottagning?

Kontakta oss om du har problem med din mottagning. Vårt team kommer ut för att diagnostisera och åtgärda problemet så att din TV-mottagning återställs till optimal funktion.

Kan ni integrera min parabol- och antenninstallation med mitt hemmabiosystem?
Absolut, vi kan integrera din parabol- och antenninstallation med ditt hemmabiosystem, digital-TV, HD-TV och andra relaterade enheter för en sömlös underhållningsupplevelse.
Hur snabbt kan ni utföra en installation eller service?

Vi är kända för att erbjuda snabb och tillgänglig service! Vår tidsram för installation och service beror på dina specifika behov och vår aktuella arbetsbelastning. Kontakta oss för en uppskattning baserad på dina individuella omständigheter.