JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Tillvalspaket från Allente

Allente erbjuder ett flexibelt och anpassningsbart utbud av tillvalspaket för den bästa TV-upplevelsen. Med Allente har du friheten att skräddarsy ditt TV-tittande efter dina intressen och behov. Vare sig du är en filmfantast, sportentusiast, eller söker familjevänligt innehåll, finns det ett paket för dig.

Tillvalspaket för fiber- och parabol-tv från Allente

Sport Standard

99 kr/mån

Detta är ett paket med åtta renodlade sportkanaler, perfekt för dig som vill krydda ditt abonnemang med ytterligare sportinnehåll.

TV4 Film & Serier

199 kr/mån

TV4 Film & Serier, paketet för dig som önskar njuta Sveriges främsta dramaserier, internationella filmpärlor och de mest populära TV-serierna. För de mindre familjemedlemmarna finns allt från Astrid Lindgrens tidlösa berättelser och mysiga familjefilmer till animerade mästerverk.

TV4 Sport Stor

399 kr/mån

TV4 Sport Stor är ett brett paket för dig som söker mångsidig underhållningsupplevelse. Internationella storfilmer och populära TV-serier, barnens favoriter och topprankade svenska dramaproduktioner. Till detta kommer ett generöst utbud av spännande sportinnehåll.

TV4 Sport Max

599 kr/mån

TV4 Sport Max är laddat med all sport, alla filmer, alla serier från spännande thrillers till hjärtvärmande draman och all underhållning som TV4 har att erbjuda. Helt utan avbrott.

V series & film

129 kr/mån

I detta paket ingår fem kanaler, fyllda till bredden med internationella storfilmer och prisvinnande tv-serier. Dessutom ingår Viaplay Film & Serier, vilket ger dig full tillgång till alla filmer och serier i streamingtjänsten Viaplay.

V sport

399 kr/mån

Det här paketet erbjuder sju sportkanaler, späckade med toppklassig internationell fotboll, hockey och motorsport. Dessutom ingår Viaplay Total, vilket ger dig fullständig tillgång till hela innehållet på streamingtjänsten Viaplay, inklusive ett omfattande urval av exklusiva filmer och serier.

V sport golf

129 kr/mån

V sport golf erbjuder dig mer än 1500 timmar av direktsänd golf, inklusive tävlingar från prestigefyllda evenemang som Ryder Cup, The Open, US Open, World Golf Championships, European Tour och LPGA.

Tillvalspaket Danmark

59 kr/mån

Utöka ditt TV-utbud med populära danska kanaler. Förutom kanalerna DR1 och DR2, ingår även kultur- och historiekanalen DR K, samt de två renodlade barn- och ungdomskanalerna DR Ramasjang och DR Ultra.

Tillvalspaket Norge

49 kr/mån

För dig som vill krydda ditt tv-utbud med extra norska kanaler. Utöver NRK1 och NRK2 ingår även den populära barn- och ungdomskanalen NRK3/NRK Super.

Tillvalspaket Finland

49 kr/mån

För dig som vill toppa ditt tv-utbud med fler finska kanaler. Utöver Yle TV1 och Yle TV2 ingår även populära Yle Teema & Fem med fokus på nyheter, kultur och vetenskap.

TV-paket via fiber

Vårt TV-paket via fiber är det perfekta valet för dig som är ansluten till det öppna stadsnätet. Detta paket är speciellt utformat för att tillgodose behoven hos moderna tittare som efterfrågar både högkvalitativ bild och ett brett utbud av kanaler. Med detta paket ingår en UHD-box (Ultra High Definition) som ger dig tillgång till kristallklar bildkvalitet och en förstklassig tittarupplevelse. JPP Parabol är en auktoriserad installatör för Allente, vilket säkerställer att all din utrustning är korrekt inställd och optimerad för bästa möjliga prestanda.

TV-paket via parabol

Vårt TV-paket via parabol är det ultimata valet för dig som söker ett driftsäkert och högkvalitativt sätt att ta emot TV. Detta paket garanterar ljud och bild i toppklass, vilket förvandlar varje tittarstund till en extraordinär upplevelse. I paketet ingår allt du behöver för att komma igång: en högkvalitativ parabolantenn, en UHD-box (Ultra High Definition) som levererar enastående bildkvalitet och en professionell installation utförd av vårt erfarna team. JPP Parabol är en auktoriserad installatör för Allente, vilket säkerställer att all din utrustning är korrekt inställd.