Parabol – och antennservice i Bjuv

Vi säljer Abonnent från Allente

Pålitlig installation och antennservice

Vi på Jpp-Parabol & Antennservice har lång erfarenhet och erbjuder våra kunder kreativa lösningar i Bjuv. Hos oss får du en lösning som både ser estetiskt bra ut och ger full effekt till din parabol och antenn. Vara sig du har köpt digital tv från Allente och behöver hjälp med installationen eller vill ha service till en befintlig antenn, finns vi på Jpp här för att hjälpa dig. 

Tack vare företagets breda sortiment och våra medarbetares höga kompetens, kan vi erbjuda dig service av högsta kvalitet. Kontakta oss redan idag!

Allente erbjudande och TV-paket

Jpp-Parabol & Antennservice är återförsäljare av tv-paket via fiber och parabol från Allente. För dig som bor i Bjuv och vill ha det bästa när du kollar på tv kan vi rekommendera något av Allentes många olika tv-paket. Vi hjälper dig hela vägen, från att välja rätt paket till fullständig installation och montering.

Har du några frågor kring Allentes tv-paket eller installation, är du mer än välkommen att kontakta oss för fri rådgivning.

Passa dessutom på att ta en titta bland våra erbjudande för få den bästa möjligen dealen! 

Allente

Jpp utför installation, montering och justering.

 1. Installationen av din digitala mottagare och/eller marksändare gör vi på snabbt och effektivt.
 2. Vi packar upp, kopplar in och söker fram kanalerna.
 3. Vi monterar med snygga kabeldragningar din Parabolen just där du behöver, i balkong, på tak och alla andra tänkbara ställen.
 4. Har du redan en parabol, så felsöker, justerar och reglerar din Parabol så att den fungerar minst lika bra som innan.
 5. Vi gör gärna en totalinstallation tillsammans med din paraboll/antenn och ditt hemmabiosystem, hemelektronik, digitaltv, digitalboxar, HD-Tv, Hi-Fi och radio för att allt ska fungera som en bra enhet.
 6. Installationer av TV-apparater med tillbehör.
 7. Försäljning av paraboler, antenner och TV-apparater med tillbehör.
 8. Inställning av utländska positioner Astra, Hotbird och de flesta andra satelliter
 9. Allente installationer
 10. Viasat installationer
 11. Canal Digital installationer
 12. Husbil-Husvagen installationer
 13. Boxer installationer
 14. Nätverks installationer
 15. Wifi felsökning
 16. Mobil internet installationer
 17. Mobilt bredband

Hembesök i Bjuv

Innan beställning kan vi gärna göra ett hembesök hos dig i Bjuv för att kontrollera om det är möjligt att uppföra en Parabol på det stället som du vill ha parabolen. Går inte det så ger vi dig gärna ett alternav placering Varje besök kostar Från 595 kr men vid köp av paket samt montering från JPP-Parabol & Antennservice dras 50-100% av från totalkostnaden. Hembesöket blir då helt eller delvis gratis.

För bokning eller frågor

Kontakta oss på 042-544 55 eller 070-794 41 08 för en personlig kontakt eller på mailadress: jens@jpp-parabol.com Vi är självklart CANT-auktoriserade (Centrala antennföreningen), vilket kräver kompetens och ansvarstagande. Alla våra tekniker har BMF-auktorisation (Bredbandiga multifunktionsnät för fastigheter).

cant3

JPP Parabol- Antennservice

Björnåsvägen 16

265 32 Åstorp

Personuppgiftspolicy

Kontakta oss

Telefon: 070-794 41 08 / Kontoret: 042-544 55

 

Mail: info@jpp-parabol.com

JPP-Parabol © 2023. Alla rättigheter förbehållna.