JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Parabol– och antennservice i Svalöv

Vi på JPP-Parabol & Antennservice har lång erfarenhet och erbjuder våra kunder kreativa lösningar i Svalöv. Hos oss får du en lösning som både ser estetiskt bra ut och ger full effekt till din parabol och antenn. Vara sig du har köpt digital tv från Allente och behöver hjälp med installationen eller vill ha service till en befintlig antenn, finns vi på JPP här för att hjälpa dig.

Tack vare företagets breda sortiment och våra medarbetares höga kompetens, kan vi erbjuda dig service av högsta kvalitet. Kontakta oss redan idag!

Allente erbjudande och kanalpaket

JPP-Parabol & Antennservice är återförsäljare av kanalpaket via fiber och parabol från Allente. För dig som bor i Svalöv och vill ha det bästa när du kollar på tv kan vi rekommendera något av Allentes många olika kanalpaket. Vi hjälper dig hela vägen, från att välja rätt paket till fullständig installation och montering.

Har du några frågor kring Allentes kanalpaket eller installation, är du mer än välkommen att kontakta oss för fri rådgivning.

Passa dessutom på att ta en titta bland våra kampanjer för få den bästa möjligen dealen!

Hembesök Svalöv

Vi erbjuder hembesök i Svalöv. För att säkerställa att allt går som planerat erbjuder vi hembesök innan beställning. Under besöket utvärderar vi möjligheterna för att installera en parabol på din önskade plats. Om detta inte är möjligt, föreslår vi gärna alternativa platser. Priset för varje hembesök börjar från 695 kr, men vid beställning av både paket och montering från JPP-Parabol & Antennservice reduceras denna kostnad i vissa fall med 50-100%. Det innebär att ditt hembesök kan bli helt eller delvis kostnadsfritt beroende på den slutgiltiga beställningen.

Eller ring 070-794 41 08

Såhär säger våra kunder

 

Patrick Schjölin (EZ_Targ3T)
Patrick Schjölin (EZ_Targ3T)
2024-02-16
Duktig och trevlig montör
Johannes Bagge
Johannes Bagge
2024-01-12
Mycket bra service och väldigt bra kundkontakt hela vägen
Magnus Johnsson
Magnus Johnsson
2024-01-05
Kunnig och jättetrevlig kille som visste vad han gjorde. Rekommenderas.
Ronny Gudmundsson
Ronny Gudmundsson
2023-11-19
Toppen
Carl-erik Åberg
Carl-erik Åberg
2023-11-19
Jättebra skött,
Rickard Kivisaar
Rickard Kivisaar
2023-11-16
Lyckades inte lösa problemet med vår tv. Men svårt att hitta folk idag som har den arbetsmoral, och den viljan att försöka lösa ett problem. Det uppskattas. Obs! ta mer betalt, du är för snäll.. Full pott till dej. 👍
Mari Pettersson
Mari Pettersson
2023-07-04
Tusen tack för ditt snabba och fina arbete. Nu vet vi vem vi skall anlita i fortsättningen. Jan-Erik O mari
Tim Arvidsson
Tim Arvidsson
2023-03-01
Tack för att du fick igång vår parabol på vår husbil!! Perfekt bemötande och otroligt kunnande! Tveka inte att anlita detta företag

Exempel på serviceområden

Parabol- och Antennservice

Byte och felsökning för optimal mottagning

Vår service innefattar professionellt byte och felsökning av paraboler och antenner för att säkerställa en störningsfri och klar mottagning.

Inställning av utländska positioner

Anpassning för global mottagning

Vi specialiserar oss på att ställa in paraboler för utländska satellitpositioner, vilket möjliggör tillgång till ett brett utbud av kanaler från hela världen.

Service av hemelektronik

Expertis inom all digital underhållning

Från hemmabiosystem till HD-TV, digitalboxar och radio, vi utför byte och felsökning för en sömlös underhållningsupplevelse.

Service av centralanläggningar

Underhåll för större system

Vi erbjuder omfattande service för centralanläggningar, säkerställande av effektiv drift och hög prestanda.

BMF-nätservice

Specialiserad tekniksupport

Vi hanterar alla aspekter av BMF-nät (Bredbandiga multifunktionsnät för fastigheter) för att säkerställa stabil och effektiv nätverksfunktionalitet.

Reparation och service av TV-apparater

Vi väcker liv i din TV

Med många års erfarenhet av tekniken bakom, åtgärdar och servar vi alla typer av TV-apparater och tillbehör, vilket förlänger livslängden och förbättrar prestandan.

Service och reparationer av WiFi

Stabil och snabb internetuppkoppling

Våra experter löser problem och utför reparationer av WiFi-system för att säkerställa en stabil och snabb internetuppkoppling i ditt hem eller företag.

Läs mer om tjänsten här.

Service av mobilt Internet

Pålitlig mobilitet för ditt internet

Vi tillhandahåller service och support för mobilt internet, vilket garanterar pålitlig och snabb uppkoppling hemma, i naturen eller på språng.

Läs mer om tjänsten här.

Kundservice & support

Ring oss, vi är här för att hjälpa dig.
070-794 41 08

Felsökning

Problem med din TV? Kontakta oss direkt för snabb felsökning. Våra erfarna tekniker är redo att åtgärda akuta fel som en svart skärm direkt på plats. Vid mindre brådskande problem planerar vi ett besök som passar dig. Vi identifierar och löser fel effektivt, använder avancerade instrument, och optimerar även din TV och tillhörande utrustning för en förbättrad tittarupplevelse.

Vanliga frågor om parabol- och antenn

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Vilket kanalpaket och vilken operatör ska jag välja?
Genom oss kan du få oberoende tips och råd om olika kanalpaket och bra rådgivning om vilket paket som är bäst för just dig och ditt/era behov och önskemål om kanaler.
Vilka behörigheter eller auktoriseringar har ni i ert uppdrag?

Våra tekniker har de certifieringar som krävs för uppdrag inom bredbandiga multifunktionsnät för fastigheter. Vi är självklart CANT-auktoriserade (Centrala antennföreningen), vilket kräver kompetens och ansvarstagande och vi innehar även BMF-auktorisation.

Vad innefattar er installationsservice för paraboler och antenner?

Vår installationsservice täcker allt från montering av parabolantennen till inställning av digitala mottagare och optimering av signalstyrka. Vi ser även till att all utrustning fungerar sömlöst tillsammans.

Kan ni hjälpa till med installation på speciella platser, som balkonger eller svårtillgängliga tak?
Ja, vi specialiserar oss på att erbjuda kreativa lösningar för installationer på utmanande platser som balkonger, tak och andra specifika områden. Vi utför exempelvis även service och installation på husbilar.
Erbjuder ni service och reparationer av befintliga parabol- och antennsystem?
Ja, vi erbjuder omfattande service och reparationer, inklusive felsökning, justering, och byte av komponenter för både paraboler och antenner.
Hur hanterar ni inställningar för utländska kanaler och satellitpositioner?
Vi har erfarenhet av att ställa in ett brett spektrum av utländska kanaler och satellitpositioner, och kan anpassa din installation för att möta dina specifika behov.
Vad gör jag om jag upplever problem med min TV-mottagning?

Kontakta oss om du har problem med din mottagning. Vårt team kommer ut för att diagnostisera och åtgärda problemet så att din TV-mottagning återställs till optimal funktion.

Kan ni integrera min parabol- och antenninstallation med mitt hemmabiosystem?
Absolut, vi kan integrera din parabol- och antenninstallation med ditt hemmabiosystem, digital-TV, HD-TV och andra relaterade enheter för en sömlös underhållningsupplevelse.
Hur snabbt kan ni utföra en installation eller service?

Vi är kända för att erbjuda snabb och tillgänglig service! Vår tidsram för installation och service beror på dina specifika behov och vår aktuella arbetsbelastning. Kontakta oss för en uppskattning baserad på dina individuella omständigheter.