JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Förändringar på streamingmarknaden – HBO Max blir Max

En ny era av streaming med dubbelt innehåll och Olympiska Spelen 2024 I maj förra året lanserade Warner Bros Discoverys nya streamingtjänst Max i USA. I år står Sverige och 21 andra europeiska länder på tur.…

En ny era av streaming med dubbelt innehåll och Olympiska Spelen 2024

I maj förra året lanserade Warner Bros Discoverys nya streamingtjänst Max i USA. I år står Sverige och 21 andra europeiska länder på tur. HBO Max och Discovery+ slås nu ihop och blir Max.

Den 21 maj kommer streamingtjänsten till Sverige och Norden och vi blir först på tur i Europa. Max utlovar dessutom bättre streamingupplevelser med dubbelt så mycket innehåll jämfört med nuvarande utbud.

Max kommer att inkludera populära program från Kanal 5, som ”Superstars”, ”Jeopardy!” och ”Över Atlanten”, samt innehåll från Eurosport. Dessutom kommer plattformen att erbjuda tillgång till ett urval av linjära kanaler för användare med vissa abonnemangstyper, vilket ytterligare förstärker dess position som en mångsidig och omfattande streamingtjänst.

I sommar sänds även Olympiska spelen i Paris 2024, vilket kommer vara inkluderat i alla abonnemang.

Prenumeranter får tillsvidare behålla sin livstidsrabatt

Det har rått osäkerhet bland svenska HBO Max-prenumeranter angående om namnändringen skulle innebära ett borttagande av den livstidsrabatt som erbjudits under en tidigare kampanj. På HBO Max officiella Facebook-sida har man nu bekräftat att de som upprätthåller en aktiv prenumeration och följer kampanjvillkoren kommer att kunna behålla sin rabatt.

Max kommer att erbjuda ett urval av olika abonnemang, plus ett sporttillägg som kan läggas till alla basabonnemang. Mer information om abonnemang och priser kommer att informeras om längre fram.

Vi kommer fortsatt att följa övergången och uppdaterar dig med mer information närmare ihopslagningen.

Uppdatering 2024-04-26: Vi har nu samlat ihop de vanligaste frågorna kring den nya streamingtjänsten Max, klicka här för att komma till inlägget.

Kundservice & support

Ring oss, vi är här för att hjälpa dig.
070-794 41 08

Vanligaste frågorna när HBO Max blir Max

Vanligaste frågorna när HBO Max blir Max

Som vi skrivit om tidigare kommer den nya streamingtjänsten Max till Sverige den 21 maj. Bland annat innebär det att HBO Max nu kommer att gå under det nya namnet. Vi har uppmärksammat en del frågor i samband med lanseringen av Max, vi har samlat dessa här. Vad är...

Nytt år, nya JPP Parabol

Nytt år, nya JPP Parabol

Det är med stor entusiasm vi tillkännager en spännande ny utveckling hos JPP Parabol- och antennservice – lanseringen av vår omdesignade hemsida och en ny fräsch grafisk profil. Denna omvandling symboliserar vårt löfte om innovation och vår kontinuerliga strävan efter...