JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Nytt år, nya JPP Parabol

Det är med stor entusiasm vi tillkännager en spännande ny utveckling hos JPP Parabol- och antennservice – lanseringen av vår omdesignade hemsida och en ny fräsch grafisk profil. Denna omvandling symboliserar vårt löfte om innovation och…

Det är med stor entusiasm vi tillkännager en spännande ny utveckling hos JPP Parabol- och antennservice – lanseringen av vår omdesignade hemsida och en ny fräsch grafisk profil. Denna omvandling symboliserar vårt löfte om innovation och vår kontinuerliga strävan efter att förbättra och förfina de tjänster vi tillhandahåller.

Vår mångåriga digitala partner Capace Media Group från Malmö har återigen getts i uppdrag att ta fram vår nya hemsida. Vi har fått mycket god feedback på våra tidigare hemsidor och vill med vår nya fortsatt hålla fokus på användarvänlighet och information.

Du når nu vår hemsida via jpp-parabol.se, det kommer precis som förut gå att nå oss via jpp-parabol.com

Vi behåller vårt engagemang för kvalitet och kundservice, som alltid har varit och alltid kommer att vara kärnan i vår verksamhet. Den nya hemsida är optimerad för att ge en sömlös upplevelse oavsett enhet och ger enkel tillgång till all information våra kunder kan behöva.

Med det, önskar vi på JPP Parabol ett riktigt gott nytt år 2024!