JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Karriär

Genom att arbeta hos oss får du chansen att vara med och leverera högkvalitativa antenninstallationer och nätverkslösningar till våra kunder. Vi värdesätter hantverksskicklighet, noggrannhet och en ständig strävan efter att förbättra våra tjänster. Genom att arbeta med oss kommer du inte bara att utveckla din tekniska expertis, utan också få möjlighet att göra en verklig skillnad för våra kunder genom att leverera lösningar som de kan lita på.

Inga utannonserade tjänster just nu.

Just nu finns det inga lediga tjänster här, men du kan göra en spontanansökan!

 

Spontanansökan

VI välkomnar alltid spontanansökningar från passionerade och kvalificerade individer som är intresserade av att arbeta med oss. Genom att skicka in en spontanansökan, ger du oss möjlighet att lära känna dig och dina unika färdigheter och erfarenheter. Vi ser spontanansökningar som en värdefull resurs för framtida rekryteringsbehov och uppmuntrar dig att inkludera ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av att arbeta med oss samt ditt CV som lyfter fram relevant erfarenhet och kompetens.

När vi har en position som matchar din profil och erfarenhet, kan vi komma att kontakta dig för en möjlig intervju. Att skicka in en spontanansökan är ett utmärkt sätt att visa ditt intresse och initiativ, och även om det inte leder till en omedelbar anställning, kommer din information att beaktas för framtida möjligheter. Vi uppskattar ditt intresse för JPP Parabol och ser fram emot din ansökan.

 

Såhär ansöker du

Skicka ett mejl med ditt personliga brev och bifogat CV med ämnesraden ”Jobbansökan” till info@jpp-parabol.com

Du kan också skicka in en spontanansökan genom att fylla i nedanstående formulär.

Ansökningsformuläret

Skicka in en spontanansökan genom att fylla i nedanstående formulär.

Öppna filhanterarenInga filer är bifogade.Tillåtna filtyper: js. Maximal filstorlek: 1 MB