JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

discovery+ Sport Premium

349 kr/mån

Paketet inkluderar alla matcher från Allsvenskan och Superettan, discovery+-underhållning och dokumentärer, samt åtta discovery+ Extra-kanaler för direktvisning av matcherna.

  • Allt innehåll från discovery+ Underhållning – och ännu mer därtill!
  • Streama sport från PGA-touren i golf, samtliga Grand Slam-turneringar i tennis, Tour de France och mycket mer.
  • Streama totalt 14 kanaler i appen discovery+, t.ex. Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network, Travel Channel, Investigation Discovery och TLC

Mer av allt

Upptäck den ultimata sport- och underhållningsupplevelsen med discovery+. I detta paket får du tillgång till discovery+ kompletta sportutbud, inklusive exklusiv bevakning av hela Allsvenskan och Superettan i fotboll, PGA-touren i golf, alla Grand Slam-turneringar i tennis, Tour de France, och mycket mer. Detta paket är en dröm för alla sportfantaster!

Förutom ett omfattande urval av sportevenemang, erbjuder discovery+ också tillgång till hela säsonger av populära realityprogram, prisbelönta serier och de mest aktuella dokumentärerna, allt detta utan störande reklamavbrott. Många av dessa program är tillgängliga för streaming innan de sänds på TV, vilket gör det perfekt för dig som alltid är på jakt efter något nytt och spännande att sträcktitta på.

Men det slutar inte där. Paketet inkluderar även streamade TV-kanaler som Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Investigation Discovery, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network och Travel Channel. Och för en ännu mer direkt och engagerande upplevelse, kan du strömma hela utbudet via discovery+-appen eller titta på matcherna från Allsvenskan och Superettan direkt via din TV-box med de åtta discovery+ Extra-kanalerna som ingår. Discovery+ erbjuder en komplett och mångsidig upplevelse som kombinerar passionen för sport med en värld av högkvalitativ underhållning.