JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)
  • Allt innehåll från discovery+ Underhållning – och ännu mer därtill!
  • Streama sport från PGA-touren i golf, samtliga Grand Slam-turneringar i tennis, Tour de France och mycket mer.
  • Streama totalt 14 kanaler i appen discovery+, t.ex. Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network, Travel Channel, Investigation Discovery och TLC

Sport och underhållning – allt i ett

Med tillvalspaketet discovery+ Sport tar din underhållningsupplevelse ett stort kliv framåt, genom att kombinera det bästa från discovery+ med en imponerande mängd sportinnehåll. Detta paket är en verklig höjdare för sportälskare! Du får exklusiv tillgång till PGA-touren i golf, ATP-touren i tennis, alla Grand Slam-turneringar, cyklingens Tour de France och Giro d’Italia, samt en mängd andra topphändelser från Eurosport.

Men det är inte allt. Förutom det breda utbudet av sportevenemang, inkluderar discovery+ Sport även populära realityprogram, prisbelönta TV-serier och engagerande dokumentärer, allt detta utan avbrott från reklam. Många av dessa program är tillgängliga för streaming innan de visas på TV, vilket är perfekt för dig som alltid söker efter nytt och spännande innehåll att sträcktitta på.

Dessutom ingår streamade TV-kanaler som Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Investigation Discovery, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network och Travel Channel i paketet. Detta tillvalspaket från discovery+ Sport erbjuder en omfattande och dynamisk streamingupplevelse som är tillgänglig via discovery+-appen eller på discoveryplus.se. Det är den ultimata lösningen för dig som vill kombinera passionen för sport med ett brett utbud av högkvalitativ underhållning.