JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

discovery+ Underhållning

89 kr/mån

Få tillgång till all underhållning, alla serier och dokumentärer som discovery+ erbjuder, toppat med ett urval av exklusiva förhandsvisningar.

  • Se mer än 10 000 timmar exklusiv underhållning och aktuella dokumentärer, innan de sänds på tv
  • Ta del av dina favoritprogram helt utan reklam!
  • Njut av allt från härlig underhållning som Wahlgrens värld, Alla mot alla, Familjen Lundell och Spökjakt till Top Gear Sverige och spännande sportdokumentärer
  • Tillgång till kvalitativa naturdokumentärer från BBC, bl.a. Planet Earth, Blue Planet, Africa och Frozen Planet

Mångsidig streamingupplevelse

Upptäck en värld av underhållning med tillvalspaketet discovery+ Underhållning. Detta paket ger dig obegränsad tillgång till allt som discovery+ har att erbjuda, inklusive kompletta säsonger av dina favoritrealityprogram, prisbelönta TV-serier och fängslande aktuella dokumentärer – allt detta utan irriterande reklamavbrott. Utmärkt för dig som älskar att sträcktitta på nytt och spännande innehåll, med mycket som är tillgängligt redan innan det visas på traditionell TV.

Men det finns mer än bara filmer, serier och dokumentärer. Paketet inkluderar även tillgång till 12 streamade TV-kanaler som du kan njuta av direkt i discovery+-appen. Dessa kanaler omfattar SVT1, SVT2, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, ID, TLC, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn och SVT24. Det innebär en bred och varierad underhållning som kan avnjutas när och var du vill.

Discovery+ Underhållning erbjuder en fullständig och mångsidig streamingupplevelse som är lättillgänglig via discovery+-appen eller på discoveryplus.se. Detta tillvalspaket är den perfekta lösningen för alla som vill dyka in i en värld av kvalitetsunderhållning, alltid till hands och anpassad efter din livsstil.