JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

Standard

529 kr/mån
24 mån bindningstid

Upplev den perfekta blandningen av underhållning, sport och streaming med vårt familjevänliga paket!

  • Viaplay Film & Serier och SkyShowtime ingår
    8 sportkanaler och massor av tv för hela familjen
  • Streama på upp till fyra skärmar samtidigt med Allente-appen
  • Ladda ner filmer och serier och titta offline med Allente-appen
  • Se program och serier från de senaste sju dagarna i tv-boxen och Allente-appen
  • Ta med dina kanaler och titta fritt inom EU

Fibertv Standard

Upplev den perfekta blandningen av underhållning, sport och streaming med vårt familjevänliga paket! Vi erbjuder ett brett kanalutbud med något för alla: sport, fakta, nyheter, underhållning och ett stort utbud av barnprogram.

Med Viaplay Film & Serier får du dessutom tillgång till nya storfilmer och populära serier, tillgängliga när du vill och på alla dina skärmar. För sportälskaren inkluderar vi alla sju kanaler från Sport Standard-paketet, där du kan följa utvalda matcher och tävlingar från världens största ligor och evenemang. Och om TV-soffan blir full, kan du enkelt fortsätta titta på mobilen eller surfplattan med Allente-appen, som låter dig streama på upp till fyra skärmar samtidigt!

Kanalöversikt – Fibertv Standard
Viaplay Film & Serier ingår

Med Viaplay får du tillgång till ett omfattande urval av filmer, serier och barnunderhållning, samt ett rikligt utbud av sport – allt från vintersport till UEFA Europa League och Bundesliga. Detta breda utbud säkerställer att det finns något för alla smaker, oavsett om du är intresserad av spännande sportevenemang eller underhållande film- och TV-program. Viaplay erbjuder komplett underhållning för hela familjen.

Tillvalspaketet Sport Standard ingår

Sport Standard-paketet erbjuder 8 kanaler med fotboll från Premier League, La Liga, Serie A, och ishockey från SHL och HockeyAllsvenskan. Inkluderar även V sport vinter med alpin skidåkning, snowboard, och NHL. Upplev alla Grand Slams och Grand Tours i tennis och cykling, som Wimbledon och Tour de France. Paketet kompletteras med PGA-tourgolf och utvalda matcher från Handbollsligan och Svensk Handbollselit.