JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

TV Premium

619 kr/mån
899 kr/mån efter 12 mån. 12 mån bindningstid

TV Premium är det ultimata TV-paketet som erbjuder något för alla.

Kanalöversikt – TV Premium

Med något för alla!

TV Premium är det ultimata TV-paketet som erbjuder något för alla. Det innehåller ett brett utbud av kvalitetskanaler och inkluderar Tele2:s streamingpaket Film, Serier & Sport Premium. Dessutom ingår Viaplay Total, som ger dig tillgång till en värld av förstklassig underhållning och sport. Med appen Tele2 Play kan du titta på ditt favoritinnehåll var du än befinner dig inom EU. Detta paket är den perfekta lösningen för dig som söker en omfattande och varierad TV-upplevelse.

  • Viaplay Total med bl.a. filmer, serier, Premier League, Formel 1 och NHL
  • SkyShowtime, Nordisk Film+ och Cartoon Network mfl.
  • Över 70 TV-kanaler

Beställ med TV Hub Mini

Ett modernt formspråk, smidig som enkelt göms bakom TV:n, stöd för 4K-HDR samt förinstallerade appar. Med Boxer TV Hub Mini får du all underhållning på en och samma plats.

Titta när det passar dig
- på bussen, i baksätet eller i sängen.

Självklart ska du kunna se dina favoritserier, sport och program där det passar dig.titta-pa-alla-skarmar-alla-kanalpaket

Nu kan du följa flera av dina kanalers tablå i din smartphone, på surfplattan och datorn.

Du kan också välja och vraka i vårt Playbibliotek eller hyra film i filmbutiken. Allt finns tillgängligt via vår Boxer Play-app eller vår Boxer Play-sajt och funkar i hela Sverige!

 

Streamingpaketet Film, Serier & Sport Premium ingår

Tele2s mest omfattande streamingpaket erbjuder en uppsjö av världsklassig sport från Viaplay Total. Detta paket kompletteras med ett brett utbud av underhållning, inklusive populära serier och de senaste filmerna direkt från bioduken. Perfekt för de som vill ha tillgång till både toppklassig sport och förstklassig underhållning i ett och samma paket.

Viaplay Total ingår

Upplev världens främsta sportevenemang som Premier League, Formel 1 och NHL, allt samlat på ett ställe. Utöver spännande sportaction, erbjuder vi stora filmpremiärer, prisbelönta TV-serier, barnunderhållning och populära realityserier. Detta kompletta paket ger dig tillgång till en mångsidig underhållningsvärld, perfekt för alla åldrar och intressen.