JPP-Parabol är auktoriserad installatör för Allente (tidigare Canal Digital och Viasat)

TV Standard

219 kr/mån
329 kr/mån efter 12 mån. 12 mån bindningstid

Boxers standardpaket erbjuder en omfattande blandning av TV, film och serier, perfekt för hela familjen.

Kanalöversikt – TV Standard

Underhållning för hela familjen!

Boxers standardpaket erbjuder en omfattande blandning av TV, film och serier, perfekt för hela familjen. I paketet ingår även Streamingpaketet Film & Serier från Tele2, samt Viaplay Film & Serier som erbjuder ett rikt utbud av underhållning. Med Tele2 Play-appen kan du titta på dina favoriter var du än befinner dig i EU. Observera att kanalutbudet varierar beroende på om du använder en TV-antenn eller IPTV via fiber.

  • Brett utbud av TV, film och serier inkl. Viaplay Film & Serier
  • SkyShowtime, Nordisk Film+ och Cartoon Network mfl.

Beställ med TV Hub Mini

Ett modernt formspråk, smidig som enkelt göms bakom TV:n, stöd för 4K-HDR samt förinstallerade appar. Med Boxer TV Hub Mini får du all underhållning på en och samma plats.

Titta när det passar dig
- på bussen, i baksätet eller i sängen.

Självklart ska du kunna se dina favoritserier, sport och program där det passar dig.titta-pa-alla-skarmar-alla-kanalpaket

Nu kan du följa flera av dina kanalers tablå i din smartphone, på surfplattan och datorn.

Du kan också välja och vraka i vårt Playbibliotek eller hyra film i filmbutiken. Allt finns tillgängligt via vår Boxer Play-app eller vår Boxer Play-sajt och funkar i hela Sverige!

 

Streamingpaketet Film & Serier ingår

Tele2:s Streamingpaket Film & Serier är fullspäckat med underhållning för hela familjen. Upplev en värld av exklusiva serier, intressanta dokumentärer och de senaste storfilmerna, direkt från biograferna. Detta paket erbjuder något för alla, med ett brett utbud som säkerställer att du aldrig går miste om de mest eftertraktade titlarna. Välj Tele2 för en förstklassig streamingupplevelse med något för varje film- och serieentusiast.

Viaplay Film & Serier ingår

Viaplay Film & Serier erbjuder en förstklassig samling av Hollywood-premiärer, prisbelönta serier, och engagerande barnunderhållning, kompletterat med Viaplays populära realityserier. Denna tjänst är perfekt för alla som uppskattar en varierad och spännande underhållningsupplevelse, från storslagna filmer till fängslande TV-program. Med Viaplay får du tillgång till ett rikt utbud av toppklassigt innehåll, vilket gör det till det självklara valet för underhållning för alla åldrar.